StPatricksDay.com

Home

Ireland - History & Facts

Irish Recipes

Paddy Zone

Saint Patrick

St Patrick's Shop

St. Patrick's Day

 
Login
Username:
@IrishMail.com
Password:

Remember User Name

Event Search Criteria

Country: *
State:
City:
Event Type:
Start Date:
End Date:
* - indicates required field
2013 Den Haag Netherlands St. Patrick's Day Festiv
A preview image
Starts: 2013-03-17 - 12:00 PM Ends: 2013-03-17 - 6:00 PM
Event Type: Festival
Sponsor: the Irish Club Netherlands
URL: http://www.irishclub.nl
Location: Grote Markt in Den Haag

Den Haag, -- 00000
NL
Contact Info:
Additional Information:
Time: Program 12.00 Start Irish Market and Program 12.00-12.10 Opening: Chairman Irish Club~Netherlands & Her Excellency Ambassador Mary Whelan 12.15-12.45 Salty Dog (30min) 12.55-13.15 Schoil Rince Dancing Group (20min) 13.25-13.55 Noel Dutton (30min) 14.05-14.25 Schoil Rince Dancing Group (20min) 14.35-14.55 Salty Dog (30min) 15.00-17.00 Childrens Disco in de SuperMarkt with the Irish Club 15.05-15.35 Noel Dutton (30min) 16.00-16.30 The Folkaholics (30 min) 17.00-17.30 Kilkenny Dance Troup 17.45-18.30 The Folkaholics (45min) 18.30 End of Program for Outside

<--Back to list

Powered By Advertising Programs | About Us | Legal | Contact Us Powered By
©1997 - 2014 SaintPatricksDay, LLC